Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirjaan kuuluu:

  • Hoitsupyynnöt
  • Kysymykset
  • Kaikenlaiset kutsut & myynti-ilmoitukset
  • Y-työpyynnöt & -kirjeet
  • Kisoihin osallistumiset
  • Kaikki muutkin yleiset asiat :)

 

Hoitoviekku   -   Kassa   -   Mainosviekku

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://kaukovalta.suntuubi.com

09.04.2019 10:15
Hei!
Tallisi on ollut ainakin vieraskirjan perusteella jo jonkin aikaa epäaktiivinen, mahdollisesti lopettanutkin. Voisin ottaa hevoset asustamaan Kaukovaltaan (linkki kohdassa 'Kotisivut') loppuiäkseen, ja tarjoan niille myös jälkikasvua ja muistosivut kuoleman jälkeen. Kaukovalta on ollut toiminnassa jo vuodesta 2012, joten voin hyvällä omallatunnolla kehua paikkaa luotettavaksi. Kaikki reilu 700 hevosta ja viitisenkymmentä muuta eläintä on haettu muiden tallien lopetusmyynneistä tai annettu talliin tarpeettomina. Tallissasi on tosi kivan näköisiä hevosia, jotka olisi kovin sääli jättää katoamaan virtuaaliavaruuteen. Laitathan viestiä Kaukovallan vieraskirjaan, mikäli eläinten "loppusijoituspaikka" Kaukovallassa kiinnostaa.

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.vrtdaydream.suntuubi.com/

08.02.2014 14:52
Tervehdys!
Lopetan y-työn kanssanne, koska teistä ei ole aikoihin kuulunut mitään.

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.vrtdaydream.suntuubi.com/

24.12.2013 11:14
Joulutervehdys y-työläiselle! <3
Mitäs tänne kuuluu? Onko vuosi ollut toiminnan täyteinen vai rauhallinen? Entäs millaiset kujeet on suunnitelmissa seuraavalle vuodelle?

Daydream vietti viime vuoden aikana muutamia hiljaisia kuukausia, mutta on nyt lopulta päässyt täyteen loistoonsa. Yritän kovasti kilpailuttaa hevosia jaoksellisissa kilpailuissa ja täten lähestyä laatuarvosteluja. Se onkin seuraavan vuoden todellinen tehtävä. Tilausvarsoja meiltä on nyt ihanasti loppuvuodesta pyydelty muutamia, mikä onkin oikein hyvä, kun omat viralliset kasvatuspuuhat ovat jäänet vähemmälle.

Oikein hyvää joulua teille & onnellista uutta vuotta 2014! <3
Terveisin, Sonja & Daydreamin karvakorvat

Nimi: Armiida

16.11.2013 20:10
Ilmoitus on vanhentunut sillä talli ei ole enää toiminnassa!(;


Nimi: Melina
Kotisivut: http://hersala.suntuubi.com

08.09.2013 21:47
Moi! Tallillani on avajaiskisat 20.9., tervetuloa mukaan! Myös paikkoja yksityisille löytyy vielä jonkin verran, varaa siis omasi, jos tarvetta on!

Nimi: Armiida
Kotisivut: http://www.dnepner.suntuubi.com/

27.08.2013 18:06
Hei Sazzy ja muut! Minulla on myynnissä quartervarsa. Tässä sen tiedot:

Star '' Sta ''

Syntynyt: 1.1.2013

Laji: Hevonen

Rotu: Quarter

Sukupuoli: Tamma

Säkäkorkeus: 139cm

Hypännyt korkeimmillaan: Ei ole hypännyt

Hoitaja: ei ole

Omistaja: Armiida, Dnepner

Luonne: Sta on eloisa pikku quartervarsa. Se tykkää pehmeällä harjalla harjauksesta. Sta on niin ihastunut riimuun että kun sitä alkaa laittamaan sen päähän se avustaa riimun laittajaa työntämällä päätä riimuun. Sta pitää myös talutuksesta, vedestä, ja porkkanan paloista ym..

HUOM! STAR '' STA '' ON MYYNNISSÄ! HINTA ON: 5600v€

Kuva: http://www.boblangrish.com

Sitten jotta pääsette näkemään sen kuvan niin laitappas tämä tuonne tekstipalkkiin: http://dnepner.suntuubi.com/?cat=5&img=15

Syksyisin terveisin,

Armiida

Yksityinen viesti

21.08.2013 15:24

Nimi: NewNews.fi
Kotisivut: http://www.newnews.fi/

27.07.2013 13:31
NEWNEWS.FI - OPEN TO THE WORLD
Aina ilmainen uutisportaali. Kaikki tuoreimmat uutiset aina ensimmäisenä kellonympäri.
Uudenlainen tapa seurata uutisia Internetissä 24 tuntia päivässä. 365 päivää vuodessa.
Eri medioiden uutislinkkejä kokoava sivusto on yksi suosituimmista.
Minuutti minuutilta, hetki hetkeltä, se nopein uutisvirta ympäri maailmaa.
UUTISET, TALOUS, KULTTUURI, VIIHDE, URHEILU

http://www.newnews.fi/

Yksityinen viesti

14.07.2013 18:35

Nimi: Namunen VRL-12910
Kotisivut: http://unelmastable.suntuubi.com/

07.07.2013 19:28
Heippa!

Olet tervetullut vasta-avattuun Ratsastuskoulu Dream Stableen! Meillä asustelee n. 20 tuntihevosta -ja ponia. Kaikki hevoset ovat jyvon peruskoulutettuja. Niillä on myös mahdollista kilpailla. Dream Stablella on myös oma kasvattirotu, connemaraponi. Tallissa on tilaa myös n. 7 yksärille.

Meillä harrastaminen ei ainakaan jää rahasta kiinni! Tehokkaat valmennukset j kurssit ovat meillä halpoja! Tartu tilaisuuteen ja edisty!

- 10ve/3 ratsukkoa
- 15ve/2 ratsukkoa
- 18ve/1ratsukkoa

Vilkaisethan edes sivuja ja kommentoit rakentavasti tekemääni banneria!

Nimi: Kissa Mummo

27.06.2013 14:55
Mikä tämän sivun tarkoitus on? Ja miten hevosia voi ostaa?

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.vrtdaydream.suntuubi.com/

17.06.2013 22:17
Y-TYÖKIERROS !! <3
Huhhuh, siitä onkin jo aikaa, kun moista viestiä viimeksi vääntelin!
Noh, perinteisillä mennään; mitäs kuuluu? Miten menee tallilla, onko vauhti päällä vai vähän rauhallisempaa? Entäs sinä ylläpitäjä sitten? Mitäs pikku elämääsi kuuluu? (kerro kaikki!!) (no ei ole pakko, mutta...)
Kuitenkin, *tarkistaa kalenterista* kesäkuun puolessa välissä kiidetään, huisin nopeasti aika rientää! En tiedä kävinkö toivottelemassa missään kolossa hyvää kesää, joten nyt viimeistään: Hyvää loppu kesää, sekä valmiiksi jo tulevaa syksyä!

Ja sitten mitä kuuluu Daydreamiin ja minulle vai?
Noh, Daydream toimii juuri nyt loistokkaampana kuin koskaan! Uusi uskomattoman upea ulkoasu ja kasvatus toiminta on pyörähtänyt täysillä käyntiin! Vilkuilkaa tekin rakkaat, jos joku orimme olisi kiinnostava tammanne astumaan tai jos pikkutallissa säntäilevät kasvattimme olisivat mielenkiintoisia ostoehdokkaita! (; Heinäkuun lopuilla tulee olemaan Match Show, tosin sellainen missä tulokset arvotaan ja vain jokaisen luokan sijoittujat saavat sanallisen arvostelun. Olen aika laiska itse päättämään sijoittujia ja arvostelemaan kaikkia ;p Anyway, kilpailutoiminta jää meillä vähäisemmälle nyt ja kasvatus on pääjuttumme. Olisi muuten ihan mukavaa jos vilkaisisit ohimennen myös esittely-kategorian. Kyllä vain, keksin yllättäen sijoittaa Daydreamin Tanskaan, yhteen suosikkivaltioistani! Virtuaalinen Odenhusin maalaisalue, sellaisenkin keksin! Ja Daydream omistaa kolme kilometriä Evige-järven rantaviivaa

Minä? Kiinnostaako teitä muka oikeasti? Ei muuten varmana kiinnosta, mutta kerron kuitenkin ...! Hyväähän minulle :3 Ripari lähestyy kovaa vauhtia ja heinäkuussa menen mummilaan Hankoon kokonaiseksi viikoksi ja seuraamaan Sea Horse Week esteratsastuskilpailua! Omissa hevosmaailmoissa on pienoisia epäselvyyksiä nytten, mutta vuokrahevonen minulle nyt tulee syksyllä (:

Kiitos jos vaivauduit lukemaan, kaipaan vastaustasi Daydreamin viekkuun! <3
-Sonja

Nimi: Emma

08.06.2013 12:51
Moikka!

Ihana oli käydä taas täällä teidän luona Sinitallissa! Eli olen siis se sama Emma joka kirjoitteli tänne, hoiti Mandia ja Mysticiä sekä omisti Minnin (Minchyn).

Ihanasti täälä on näyttänyt sujuvan näköjään ja pajon tuttujakin täältä vielä löytyy. Kävin vielä lukemassa niitä vanhoja tarinoitakin!

Hyvää kesää kaikille!

Ps. Sazzy sinähän voit vastatata tähän mutta voisivatko esim. Sanny, Elisa ja Sopuli kommentoida viekkuun muistatteko mua vielä.

Pss: Ikävä teitä kaikkia! <3

Nimi: sanny

02.06.2013 09:33
Poistatko usvan veisin sen shaphiraan

Nimi: Sazzy

01.06.2013 12:21
Täällä taas, kun kesäloma alkoi (todistuksen keskiarvo 8,8 ;D epäaktiivisuus johtui myös osittain siitä, kun piti lukea kokeisiin vapaa-ajalla niin paljon).

Niin, sitten asiaan. Kuten olettekin huomanneet, aikani ei riitä Sinitallin ylläpitämiseen. Nyt olisi muutama vaihtoehto, mitä voin tehdä:

1. Lopettaa Sinitalli ja myydä kaikki sen hevoset
2. Minulla on toinenkin talli - tallisaphira.suntuubi.com - (jota ei ole vielä edes avattu, mutta tein sen talvella melkein valmiiksi kun vielä päivitin tätäkin paikkaa). Voisin yhdistää ne, tai no viedä sinne muutaman Sinitallin hepan ja myydä loput ja lopettaa nämä sivut.
3. En haluaisi lopettaa sitä toista paikkaa, mutta yksi mahdollisuus on että pienennän Sinitallia ja lopetan Saphiran...
4. No, siihen ne ideat loppuivatkin. Saa ehdottaa jos keksii jotain!

Tämä on tarkoitettu lähinnä Sopulille, Elisalle ja Sannylle. Kertokaa mitä pitäisi tehdä teidän mielestä  Riippuu myös siitä, että jaksatteko sitten käydä täällä jos valitsette esim. 3- vaihtoehdon...

Nimi: Orvokki
Kotisivut: http://kk-timotei.weebly.com/

25.05.2013 12:05
Kisakeskus Timoteissä pidetään näyttelyt 7.6.2013. Luokkia on niin erilaisille hevos- kuin poniroduillekin. Tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Nea

11.05.2013 13:59
Onks tää talli ny tauoll?

Nimi: Hennu
Kotisivut: http://www.sadetanssi.suntuubi.com/

06.05.2013 16:58
Hei ja tervetuloa kesäleirille Sadetanssiin, 17.06.-21.06.2013!
Tämän vuotisen kesäleirin pääteemana on maastoratsastus, siihen sisältyen maastoesteet ja matkaratsastus. Leirin lopussa järjestämme leirikisat, joissa osallistujat pääsevät kisailemaan edellä mainituissa maastoesteissä 50-60cm, sekä myös matkaratsastuksessa 10 km matkalla. Osallistujia otetaan enintään 15! Leirille voi tulla oman hevosen kanssa, tai tallilta voi halutessaan ottaa leirihoitsun! Vielä kerran, tervetuloa!

t. Hennu & Sadetanssin talliporukka

Nimi: Orvokki
Kotisivut: http://sumupelto.weebly.com/

06.05.2013 12:31
Sumupellossa järjestetään estekilpailut 24.5.2013! Luokkia on välillä 40 - 160cm, joten Sinullekin löytyy varmasti sopiva luokka. Tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.vrtdaydream.suntuubi.com/

29.04.2013 21:04
Synttärikilpailuiden tulokset tulleet!
http://vrtdaydream.suntuubi.com/fi/Toiminta/Kilpailut/Syntt%C3% A4rikilpailut%2025.4./Tulokset/?cat=129&preview=2

Nimi: Nea

20.04.2013 08:48
Heissan!  Voisinkos tulla Dreamia hoitamaan? ;3

Nimi: Sopuli
Kotisivut: http://www.apodemus.webs.com/

14.04.2013 08:31
Hei oikeesti, ettekö tajua ettei kukaan ole 24/7 netissä? Ainakaan Sannan, Ronskun ja Saaran viestit antavat sellaista ymmärtää, että Sazzyn pitäisi olla täällä Sinitallilla joka päivä sellaiset 10 h, vaikka Sazzy ei haluaisi?

Kiireilleen kukaan ei voi mitään, minä esimerkiksi panostan kouluun, en tiedä teistä muista sitten. Jos riippuu netissä sellaiset kahdeksan tuntia, niin koulu ja muu elämä kärsii.

Jokaisella on oma elämänsä, johon kuuluu myös kaverit, koulutus ja harrastukset. Ja jos on koneella liian kauan putkeen, kuten kaksi päivää tai enemmän, voi kuolla, jos ei edes käy syömässä ja juomassa. Ihmisiä on kuollut koneella oloon, kun he ovat olleet liian koneriippuvaisia.

Tälläinen mielipideviesti taas, kun vaaditaan aktiivisuutta ylläpitäjältä, joka haluaa viettää omaakin elämäänsä. Sinitalli on harrastus, ei palkaton työ. Se teidän pitäisi ymmärtää.

Tämä tuli ihan ärsyyntyneenä kirjoitettua, koska en ymmärrä niitä, jotka vaativat "ylläpitäjän pitää käydä täällä joka päivä, vähintään kaksi kertaa!" -tyylisillä lausahduksilla ylläpitäjää aktiivisemmaksi.

Hyvää saa odottaa, se on kansanviisaus ja se on toiminut. Sekä maltti on valttia. Ajatelkaa niitä African ihmisiä, kaikilla ei edes ole nettiä. Menkää itseenne, jos ajattelette, että Sazzyn ja muiden ylläpitäjien pitäisi olla todella aktiivisia, vaikka esim. käsi olisi poikki tai nikamat naksahtaneet pois paikoiltaan ja ylläpitäjä joutuu pyörätuolissa koko lopun elämää.

Ajatelkaa.

Terveisin Sopuli

Nimi: Sanna

08.04.2013 08:13
mä oon odottanut aika kauan et vastaat ni en tuu tänne.

Nimi: Ronsku

05.04.2013 18:21
Oon odottanut aika kauan että vastaat etkä oo vieläkään vastannut niin en tuo Santtua sittenkään tänne. Haluaisin aktiiviselle tallille. Ei siis pahalla mutta en vain tykkää siitä ettei ylläpitäjä käy välttämättä edes joka viikko...

Jatkoja <3

-Ronsku-

Nimi: Saara

30.03.2013 15:22
En tulekkaan tänne.

©2019 Sinitalli - suntuubi.com